Dr. Tevfik Sağlam Ortaokulu

Vizyon: Vizyon; Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Okulumuzun Vizyonu; Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır

Misyon: Okulumuzun Değerleri; Kurumun tüm çalışanlarının; Görevlerin yerine getirilmesinde objektiflik ilkesinin uygulandığı, Tüm ilişkilerde insana saygı esasına göre hareket edildiği; çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği, Kurumsal ve bireysel gelişmenin ;Sürekli Eğitim ve İyileştirme anlayışının uygulanması sonucu gerçekleşeceğine inanılarak eğitim ve iyileştirme sonuçlarının en etkin şekilde değerlendirildiği, Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adil olunduğu, kuruma katkının tanınıp takdir edildiği, Beyoğlu Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu`nun değerli bir ferdi olmanın gururunun duyulduğu; çalışanlar arasında dayanışma ve işbirliğinin en üst düzeyde gerçekleştirildiği, inanç ve değer duygularına sahip duruma ulaştırmaktır.

Saatler: 14.00-19.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: HAREZMİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus + Projesi Okul Ortaklığı Projesi "Europian Club For Improving Life " 01.09.2020-31.08.2022

WEB - https://drtevfiksaglamortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BEDRETTİN MAH. TARİHİ SK. NO 2 BEYOĞLU / İSTANBUL KASIMPAŞA ANADOLU LİSESİ BİNASI

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM(ÖĞLE GRUBU)

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz Şişhane metro istasyonuna 5-10 dakikalık mesafededir. Okulumuzun alt bitişiğinde sırasıyla Kasımpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ayşe Ege Kız Meslek Lisesi bulunmaktadır. Beyoğlu Öğretmenevi, Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Galata Mevlevihanesi, Galata Kulesi, Beyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (eski adı Beyoğlu Ticaret Lisesi), Haliç Tersanesi ve Unkapanı Atatürk Köprüsü de okulumuza yakın mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 3 KM. İLÇE MERKEZİNE 400M.